Hjem > Blog

Udnyt de digitale muligheder som pensioneret

20. september 2017 13:05 1

Man kan vist roligt sige, vi lever i en digital tidsalder.
Der er efterhånden ikke noget, man ikke kan gøre digitalt, og mange ting man efterhånden kun kan gøre digitalt.

Selv i en sen alder kan det dog sagtens, hvis man giver det en skalle, lade sig gøre at udvikle sine IT-kompetencer til det rigtigt pæne – vi guider dig!

En smartphone er dit vigtigste værktøj

Hvis du er seriøs omkring at udvikle dine IT-kompetencer og implementere de mange digitale muligheder i din hverdag, er første skridt at tilegne dig en smartphone.

Ved at bruge en smartphone lærer du automatisk en hel del om IT. Derudover har du gennem din smartphone hele tiden mulighed for at være online. Du kan søge på oplysninger du har brug, eller benytte dig af de digitale værktøjer du er i gang med at lære at kende

Derudover er der apps. Apps er helt klart din ven. Efterhånden er der nærmest en app til alle aktiviteter – og det går kun en vej – fremad!

Desværre oplever rigtig mange, at deres smartphone eller iPhone går i stykker. Det kan være nok så irriterende og sætter en stopper for rigtig mange af dine aktiviteter et stykke fremover. Derfor er det ekstra vigtigt, hvis dette sker, at du hurtigt tager kontakt til en, der udbyder reparationer af iPhone og andre smartphones.

Hold din computer ren og frisk

Hvis du investerer i en god og dyr computer, er det en af dine vigtigste opgaver at holde den sund og rask. Der er ikke noget mere frustrerende i en computer, der ikke fungerer, som man gerne vil have den.

Hertil er der nogle tricks. Først og fremmest skal du sørge for, at din firewall er installeret til at beskytte dig mod skadelige filer. Derudover er det rigtig vigtigt, at du investere i et godt antivirusprogram og et antispareware. Begge ting skal bruges til en computerbeskyttelse.

Det vil derfor være en god ide at finde et overblik over danske antispareware programmer som er gratis at prøve og det samme med antivirusprogrammer. Når du har gjort det, og har lært de forskellige programmer at kende, er det på et meget bedre grundlag, du vurderer hvilket på program, du fremtidigt skal have.

Digitale kompetencer med henblik på arbejde

Det lyder måske tosset at begynde at arbejde med noget nyt, når du allerede er gået på pension, eller er ved at gøre det. Men det fede ved digital marketing er netop, at du kan arbejde hjemmefra på din computer.

Det betyder, at du ikke behøver at slæbe dig hele vejen ind på en arbejdsplads, men bare kan slentre ind på computeren derhjemme. Det er en kæmpe forskel. Et hjemmearbejde vil holde din hjerne frisk og give dig en hobby, som du kan bruge mange timer på at finpudse.

Det behøver bestemt ikke at være noget, du investerer mange penge i, så længe du synes det er sjovt. Hvis det går godt, kan du jo altid skalere det ud i en større størrelse.

Et forslag til en sen karriere kunne være indenfor digital markedsføring. Her kunne du eventuelt starte det der hedder en affiliate hjemmeside. En affiliate er en hjemmeside der på sin vis sælger andres produkter med en procentdel af salget som betaling.

Hvis det lyder interessant, skal du huske at kontakte et godt webhotel til dine hjemmesider. Et godt webhotel sørger nemlig for, at det hele flyder uden problemer, hvilket giver de besøgende en meget bedre brugeroplevelse, og på den måde hjælper dig og dine affiliates med at blomstre.

Dette indlæg er sponsoreret