Hjem > Blog

Sund seniortilværelse

26. september 2017 09:33 1

 

Flere ønsker at bevare en sund og aktiv livsstil, selvom seniortilværelsen melder sig. Det giver nemlig fornyet energi, og så lever vi både bedre og længere, når vi sørger for at holde os i bevægelse. Og det er ikke besværligt at holde sig i gang, når man har den rette påklædning. Eventyrsport er din nye outdoor-butik i Danmark, og her finder du alt du har brug for til et aktivt udeliv.

Hos Eventyrsport bliver du klædt godt på fra top til tå, og du finder et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til outdoor, friluftsliv og anden udendørs fritid. Butikken tilbyder tøj fra mange anerkendte mærker til både mænd og kvinder, og du finder derfor med sikkerhed også din foretrukne beklædning på www.eventyrsport.dk. Eksempelvis har butikken alt fra sommerjakker og fleecetrøjer til bukser og undertøj. Derudover har Eventyrsport også alt i udstyr til det aktive liv, og uanset om du mangler soveposen, rygsækken eller teltet, så finder du det hos outdoor-butikken. 

Men uden det rigtige fodtøj kommer du ikke særlig langt. Derfor finder du i butikken blandt andet også et stort udvalg af smarte og komfortable sko, støvler og sandaler. Du kan eksempelvis være godt gående med mærker som ECCO, Hanwag og La Sportiva – du bestemmer selv. Eventyrsport, der kombinerer det sjove (eventyr) med det aktive (sport), giver dig kvalitetsprodukter til gode priser. Derfor er det heller ikke dyrt, når du som senior, ønsker at bevare en sund livsstil. 

Gode madoplevelser

Uden mad og drikke duer helten ikke. Og der er virkelig noget om snakken, når det kommer til det gamle ordsprog. For det kræver nemlig et godt måltid at holde sig at holde sig i gang, og mange seniorer sætter også pris på en god madoplevelse. Hos Det Danske Madhus får du dejlige, hjemmelavede retter leveret til hoveddøren. Madhuset laver maden helt fra bunden baseret på deres egen opskrifter og med de bedste råvarer.

Det Danske Madhus giver dig velsmagende og appetitvækkende måltider, så du altid føler dig mæt. Madhuset, hvis grundidé var at løfte niveauet for den mad, der blev serveret til landets ældre, er kendetegnet ved deres store madglæde. Derfor får du altid færdigtilberedt mad til døren med et smil, og du får blandt andet flere velkendte danske retter. Eksempelvis kan du forkæle smagsløgene med favoritter som frikadeller og stegt flæsk, ligesom der også ofte er lidt til den søde tand i form af rødgrød og tiramisu. Maden fra Det Danske Madhus tilfredsstiller både øjne, næse og mund, og derfor er madhuset også den største aktør på markedet for mad til ældre.

Hvis du er i tvivl, om du får den rette ernæring, kan du kontakte en af madhusets ernæringseksperter, der giver dig gratis råd om din kost. Når du får den rigtige kost, kan du nemlig være sikker på, at du lever et sundere og generelt bedre liv.