Hjem > Blog

Pensionistkortet.dk bingoland

17. januar 2018 16:11 62

 

Pensionistkortet.dk bingoland

 

Så er de glade bingodage tilbage! Vores driftige politikere har nemlig for ganske nyligt givet online bingoen fri, og det har fået innovative iværksættere til at kreere en ny og spændende hjemmeside, der har til formål at samle alle de nye online bingo siders tilbud, så forbrugerne har bedre muligheder for at vælge det bedste. Læs om hjemmesiden Bingoland.dk og hvordan den fungerer.

 

Gækken er slået løs!

 

Bingo har i mange år været under monopol hos Danske Spil, ganske ligesom Lotto og skrabespil stadig er det, og givetvis vil blive ved med at være det. I 2018 kommer danskerne imidlertid til at se meget mere heste og hundevæddeløb, ligesom odds på brevdueflyvning også er blevet lovligt og givet frit til de udbydere der lever op til kravene fra den danske spillemyndighed.

 

Selvom der således sker rigtigt mange spændende ting på den danske gambling scene, vil den bedste nyhed for mange dog være, at der i 2018 kommer meget mere online bingo på programmet, eftersom ofte dette bliver lovligt at udbyde for andre aktører end danske spil. På denne måde kan danskerne glæde sig til meget mere online bingo i 2018.

 

Online bingo er den digitale udgave af fordums bingohaller

 

Men betyder det så, at vi kommer til at se en opblomstring i antallet af bingo-arrangementer i de lokale sportshaller henover det ganske land? (Desværre) nej. Den nylige legalisering angår nemlig bingospillet i sin digitale form.

 

Online bingo foregår i det store og hele som man kender det nede fra bingohallen: Man køber bingo plader (ligeså mange man har lyst til) og numrene trækkes fuldstændig tilfældigt ud fra en matematisk algoritme. Man behøver ikke engang sætte prikker på pladen selv – det ordner computeren for en.

 

Imens man hygger sig med spillet og venter på at numrene bliver vist, har man mulighed for at chatte lidt med andre spillere, og måske endda deltage i en bingo quiz. Alt sammen i komforten af ens eget hjem!

 

Spil lige hvor og hvornår du vil

 

Selvfølgelig bliver det nye online bingo aldrig helt det samme som at sidde nede i den traditionelle bingohal og hygge sig, men der er nu mange andre fordele ved at spille bingo på nettet. Den mest oplagte er den udstrakte fleksibilitet der hører med.

 

Med en konto hos en af de nye spilsider som f.eks BingoHallen hvor der findes online bingo, er det muligt at spille mere eller mindre lige hvor og hvornår du har lyst til det, så længe at der findes internet forbindelse der hvor du opholder dig.

 

Mange kender følelsen af at sidde i en propfyldt turistbus på vej til Harzen en fugtig Juni dag. Det er næppe et scenarie der tiltaler mange, selvom man selvfølgelig glæder sig til at komme til Harzen og nyde godt af den gode mad og den friske luft. Ved at have en tablet eller smartphone samt sit NemID med sig, kan ventetiden dog hurtigt blive holdt for nar. Disse to ting er nemlig det eneste det kræver for at komme ind og fornøje sig med online bingo.

 

På de nye online bingo sider kan du spille uanset hvilken type smartphone, tablet, eller computer du er i besiddelse af, så det er bare at komme i gang.

 

Online bingo gør det nemt og sikkert for ældre at spille

 

Online bingoens fremgang er især gode nyheder for de ældre. Ikke alene er det nemlig primært det ældre segment der er interesseret i bingo; det er også dem der har størst glæde af at spillene er tilgængeligt digitalt.

 

For personer, der måske ikke har mulighed for at bevæge sig ud uden assistance, er det dejligt bekvemt, at spillet er tilgængeligt digitalt, og at der også er mulighed for social interaktion via chat.

 

Endvidere er det meget sikkert at spille bingo online, da det kræver, at man benytter sit NemID for at tilgå sin spillekonto. På denne måde sikres det, at der ikke er uvedkommende, der får adgang til kontoen.

 

Bingoland giver overblik for nye bingospillere

 

Hvis man er interesseret i at kaste sig ud i at spille online bingo, kommer det store spørgsmål så: Hvilken bingoside skal jeg vælge? Der findes nemlig allerede en god håndfuld danske bingosider, og der er betydelig forskel på de spil de udbyder, såvel som på hvor nemme siderne er at bruge.

 

Netop fordi at udvalget allerede er stort og varieret, er det godt at der er hjælp at hente. På den nye side Bingoland.dk har man samlet information om alle de nye bingosider på et sted, og givet forbrugerne mulighed for hurtigt at finde det bedste tilbud, samt vigtig information om de forskellige sider.

 

Tjenesten er fuldstændig gratis at bruge – dog opfordrer siden de besøgende til at bruge deres links, da det er på denne måde, at der tjenes penge til opretholdelse og drift af sitet. Af samme årsag skal alt indhold på Bingoland anses som sponsoreret indhold.

 

Hvis du er nysgerrig på hvad de forskellige nye bingosider har at tilbyde, eller du ønsker at lære mere om hvilke starttilbud og bonusser der findes for nye spillere, kunne bingoland måske være et fornuftigt sted at starte.