Hjem > Blog

Overvejer du en flugt fra vintermørket?

29. oktober 2017 11:34 6

Vi kender det alle sammen. Når dagene bliver kortere, mørkere og mere regnfulde, så kan det være svært at holde humøret lige højt hver dag. Det er pludselig hårdt at komme op om morgenen, og vi har typisk mindre motivation til at gøre de ting vi plejer, som fx at træne og deltage i diverse arrangementer. Heldigvis er der råd for alle disse ting – du kan nemlig booke en rejse og se frem til sol og sommer midt i vintermørket.

 

Der er sjældent noget bedre, end når man har en ferie at se frem til. Forventningens glæde kan nogle gange være helt ustyrligt, og det giver et positivt boost til velværen, når man går og planlægger sin rejse imens man drømmer sig væk. Søger du online, så bliver du bombarderet af rejseselskaber, der alle kæmper om din opmærksomhed i håber om at sælge dig en rejse. Det er derfor ikke svært at forelske sig i en destination med de mange skønne billeder og beskrivelser du finder på diverse hjemmesider. Hos www.folkeferie.dk er de eksperter i vinterrejser til sydens sol. Hvis du er til lune temperaturer og helst ikke vil rejse alt for langt, så finder du her et stort udvalg af rejser til især de græske øer. Nyd udsigten til bølgerne i Middelhavet og spis dig mæt i moussaka og tzatziki på Samos eller Rhodos. En relativt kort flyvetur tager dig til krystalklart vand og varme himmelstrøg, og midt i den kolde vinter er det derfor næsten ikke til at stå for.

 

Husk solhat og –briller til rejsen

Har du fået bestilt din rejse væk fra kulde, regn og blæst, så er du sikkert allerede i gang med at gøre dig tanker om, hvad du skal have med i kufferten. Ud over de praktiske ting så som valuta, pas og rejsedokumenter, så er det selvfølgelig også vigtigt med en masse let sommertøj, badetøj og ikke mindst beskyttelse mod solens stråler. Solhat, solbriller og solcreme er nogle af de vigtigste ting at huske, når du begiver dig ud i solens farlige stråler. Måske har du nogle af tingene i forvejen og behøver ikke købe alt fra ny, men uanset, hvad du mangler til ferien, så kan du finde det hos www.magasin.dk. Magasin har både den kjole du drømmer om at have på til lange aftener på strandpromenaden, solcremen der passer specielt til din hud, og den bog du vil fordrive tiden med på solsengen. Du får desuden billig fragt og hurtig levering og kan derfor i løbet af kort tid blive klar til ferien.