Hjem > Blog

Hvilken El-scooter passer til dit behov?

28. august 2017 09:24 1

At finde ud af, hvilket hjælpemiddel, der passer præcist til sit behov, kan være svært. Her vil vi kigge lidt på, hvilke muligheder der er ved el-scootere.

 

Gangstativer, stokke, kørestole og el-scootere. Mulighederne når det kommer til hjælpemidler er mange, og det er ikke altid, man helt ved hvilket man egentlig har bedst af at benytte sig af. Selv inden for de forskellige kategorier er der mange muligheder, og en el-scooter er ikke bare en el-scooter.

 

El-scootere med 3 eller 4 hjul, er en transportform, der gør livet meget nemmere for mange mennesker, der af den ene eller anden årsag, er gangbesværede, og har brug for hjælp. De findes dog i rigtig mange forskellige modeller, og det er langt fra bare designet det handler om. For selvfølgelig er der de mere klassiske krav, såsom at de fleste gerne vil have en pæn el-scooter, men faktisk er der stor forskel i både pris og kvalitet, alt efter hvilke krav man har til sin el-scooter.

 

En 3 hjulet el-scooter kan fås i mange forskellige modeller. De 3 hjulede el-scooteres fordele er, at de kan bruges til nærområdet, hvor det ikke kræver så meget at køre rundt, og man nemt kan stige på og af. De findes også i modeller, der er beregnet til at kunne køre på smalle steder, og altså nemt kan bruges på arbejdspladsen eller i supermarkedet.

 

Den helt store fordel, ved el-scootere med 4 hjul er, at de ofte er utroligt stabile og robuste. Mange af de 4 hjulede modeller er bedre til at køre i et lidt hårdere terræn. Som det er med alle andre motoriserede køretøjer, findes der selvfølgelig også grader af, hvor hårdføre de er, men en 4 hjulet el-scooter af god kvalitet, kan klare sig i relativt kuperet terræn. De 4 hjulede modeller findes selvfølgelig også i mindre udgaver, der dog stadig egner sig godt til at køre i lettere kuperet terræn.

 

Det er svært at vide, hvorvidt en el-scooter passer, uden at man prøver den. Gode råd om el-scootere er der mange af, men i sidste ende er det op til brugeren, at få afstemt med sig selv, hvilke behov man har, og hvor meget man ønsker at investere, i et nyt transportmiddel. En ting er dog sikkert og vist, en el-scooter kan give meget overskud i dagligdagen, hvis man virkelig har brug for den, og så er den i sidste ende alle pengene værd.