Hjem > Blog

Derfor bør du ikke tøve med at investere i en privatalarm

3. september 2017 10:08 1

Du er med garanti interesseret i, at sikre din bolig. Det er heldigvis noget, du har mulighed for at gøre på flere måder. Én af de bedste måder er dog – uden tvivl – at investere i et godt alarmsystem til din bolig. Der findes rigtig mange af disse alarmsystemer på det danske marked, så derfor kan det også virke vanskeligt, at vælge det helt rette system for dit vedkommende. Det er vigtigt, at du ikke vælger et vilkårligt alarmsystem og –setup, da det skal matche din bolig.

 

På trods af, at det er noget, der i høj grad kan være med til at holde indbrudstyve ude af boligen, så er der – desværre – rigtig mange, der tøver med at få installeret et alarmsystem i deres bolig. Det er en skam, da det oftest er dem, der tøver med dette, der ender med at komme hjem til en bolig, der er tømt for værdier. Med andre ord, hvis du vil nedsætte risikoen for indbrud på markant vis, så er der ikke nogen vej udenom, at en privatalarm er en god løsning.

 

Hvor meget koster en god privatalarm?

Der kan – desværre – ikke gives noget entydigt svar på hvor meget, det koster at få installeret et alarmsystem i din bolig. Derfor er det også noget, du skal være villig til at undersøge, da det er meget forskelligt set i forhold til en lang række forskellige parametre. Prisen afhænger blandt andet af boligens størrelse, antallet af sensorer, der skal opsættes, hvor udsat et område, du er bosat i såvel som dine krav til tilknytning til alarmcentral og vagter.

 

Der bør dog ikke lægges skjul på, at det bestemt er noget, der er dine penge værd – og derfor skal du heller ikke tøve med at investere i og få installeret en privatalarm i din bolig, da det kan spare dig for megen besvær. Ikke nok med, at det er noget, der kan være med til at holde indbrudstyve ude af din bolig, så er det også noget, der kan ende med at blive en klar fordel at have installeret, hvis det skulle hænde, at du får indbrud og du skal bevise det over for forsikringen.

 

Du bør overveje en alarm med foto- eller videodokumentation

Hvis du overvejer at få monteret en privatalarm i din bolig, så er det en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på de mange muligheder, der findes for, at få installeret enten foto- eller videoudstyr. Det er igen en klar fordel at have dette, hvis du skal bevise noget over for dit forsikringsselskab, da du dermed har enten billeder eller video, der kan bevise, at du har haft indbrud og hvad, de har taget med – du kan dog med fordel sammenligne på Ekonomi.dk, så du finder dette system.

 

Dog skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du holder fokus på at vælge et system, der er tilknyttet et abonnement, så du dermed hele tiden kan være sikker på, at der dukker enten politi eller en vagt op, hvis det skulle hænde, at alarmen udløses.